sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çdüşünce taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl yol ile berenarı uyumludur. Beyaz renkler ile birinci sınıf bir intibak halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç donör bir renktir. Antrasit rengi ile yakın bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yararlı bir ocaklık rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere bakılırsa elan iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir üslup tren. Antrasit gani gri tonlarıyla evin her düzlükında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Bir mekanda ekstremya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Möble ve dar dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde birbir hayli rengi de kullanmaya yer oluşturur. Denk odasından balkona kadar geniş yararlanma düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam sahaı sunan Bellona nüansıyla elan yerinde seçimlerle kullanabilirsiniz.

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı nefes alabilir etmek adına ak pak detaylardan payanda alabilirsiniz.

Antrasit rengin soy bâtıni aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir esir şimendifer.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir muvazene oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek sprey boya bir denge, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi antrasit gri dekorasyon özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yan gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengiyle ev dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarif detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla akort kucakindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tesis etmek ve antrasit sandalye modellerinden ilham görmek derunin tıklayın.

İçinde öbür tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan açık gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık yeğleme ediliyor.

Antrasit mutfaklar ekseriya hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi muhtevain bir ton peyda veya bir titrem derin yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasarımınızı tamamlarken antrasit renk tonları dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page